Cautare

228 de rezultate pentru "cordos paturi huedin" (4.01 secunde)
Vezi rezultatele la bac sau la concursurile de titularizare, vezi mizeria din spitale, lipsa de medicamente, numarul insuficient de paturi, vezi disparitia peste hotare a atator persoane dubioase, vezi birocratismul sufocant, domolit doar de spaga etc.
Pe drum spre redactie, aceeasi mamaita se uita curioasa, ca si asta-vara, din "casuta" improvizata din cartoane si paturi zdrenturoase.
Cu un trecut telenovelistic, care teoretic prinde bine la anumite paturi sociale si sensibilizeaza romanul de se duce la vot plangand mai ceva ca la despartirea dintre un Jose Armando si o Esmeralda sau mai stiu eu ce, asta bineinteles pe fondul unei surmeneli groaznice dupa luni intregi petrecute in stil nocturn la o televiziune cu "tocuri" si "souri".
In luna februarie a acestui an, prin ninsoare, refugiatii, dintre care majoritatea femei si copii au venit in Romania pe la vama Siret, unde au asteptat ore intregi. In ajutor, au venit voluntari si organizatii umanitare din toata Europa pentru a le oferi mancare, paturi si transport.
Un exemplu edificator pentru felul in care interpreteaza o asemenea companie internationala conceptul "clientul nostru, stapanul nostru" il ofera o firma care, altfel, are pretentia ca isi aduce o contributie importanta la cresterea nivelului de cultura al romanilor din cele mai diverse paturi sociale.
De aceasta data, febra cautarii disparutei a cuprins si paturi mai "savante" ale populatiei, care mai de care dorind sa-si etaleze cunostintele de fizica subatomica.
Depinde doar de felul in care, in putinul timp care a mai ramas pana la alegerile parlamentare, argumentele liberalilor vor fi mediatizate si inghitite de diversele paturi sociale.
Noua unitate medicala va avea peste 300 de paturi pentru pacienti, sectii noi si aparatura de ultima generatie. Proiectul finantat prin PNRR se ridica la aproape 500 de milioane de lei.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
Candidatii la Presedintie din partea principalelor doua formatiuni politice, PSD+ PUR si Alianta PNL-PD, Adrian Nastase si Traian Basescu, sunt acuzati de lasitate pentru ca refuza sa se confrunte, in vazul tarii, cu contracandidatul lor de la PRM, Corneliu Vadim Tudor.
In urma cu doua seri, candidatul Aliantei D.A. la functia suprema in stat, Traian Basescu, a fost prezent in Constanta pentru a-si sustine colegii care vor deveni, in numar mai mic sau mai mare, parlamentari.
l Adrian Nastase a ridiculizat ieri Alianta D.A., careia i-a spus Alianta P.A.
Ieri, la Prefectura Judetului Constanta, a avut loc o sedinta a Comandamentului impotriva dezastrelor. Reprezentantul Guvernului in teritoriu, Gheorghe Martin, a declarat ca a convocat sedinta in vederea stabilirii prioritatilor in ceea ce priveste siguranta cetateanului inainte de inceperea sezonului rece.
Filiala UDMR Mures, care a ramas fara sediu in urma retrocedarii imobilului in care se afla, someaza Primaria Targu Mures sa-i repartizeze o noua locatie.
Consiliul National al Audiovizualului (CNA) considera drept viabila propunerea de a se organiza dezbateri electorale cu candidatii la Presedintie, care sa fie difuzate in timp real de toate posturile de radio si televiziune interesate, dupa modelul american.
Unul dintre fondatorii organizatiei Initiativa Pro Regio - organizatie civica formata din zeci de tineri din Covasna -, Antal Arpad Andras, a declarat ieri ca propunerea privind amplasarea de panouri cu numele Scaunelor Secuiesti este sprijinita in Harghita.
Ministrul Justitiei, Cristian Diaconescu, le-a multumit ieri senatorilor din grupul PSD pentru ajutorul si expertiza acordate proiectelor legislative din domeniu.
Intre PSD+PUR si Alianta PNL-PD s-a declansat un adevarat razboi al afiselor. In Bistrita, prima confruntare dintre PSD si Alianta s-a desfasurat nu la nivelul programelor de guvernare, ci la cel al bannerelor electorale.
google-analytics.com